Tabuk nélkül: őszintén az anyaságról

Liza baba👶Mi vált be nekünk a legjobban, mit veszünk a babának. Második rész.❤

Mai téma a pelenkázás.   1. Kipróbált pelusok. – Pampers premium care : sokan ódákat zengenek róla, nekünk viszont nem vált be az 1-es méret. Két órája volt rajta Lizán mikor bekakilt és ez a hatalmaaas nedvszívó képességgel megáldott pelenka olyan szépen átengedte a cuccot, hogy a gyerek hátközépig kakis lett… Nem egyszer átázott nekünk,… Tovább »

Hogyan legyél anya és nő? ❤ Avagy szakíts időt magadra!👸

Ennek a posztnak a célközönsége főleg a babás/kisgyermekes anyák, ezért nekik címezve fogalmaztam meg a bejegyzést! 🙂  Sajnos volt, hogy sok támadást és beszólást kaptam ezért fontosnak tartom elmondani, hogy minden amit a blogomba írok EGYÉNI VÉLEMÉNY ÉS SAJÁT ÉSZREVÉTEL/TAPASZTALAT!!! Nem szentírás, nem etalon, nem tananyag és nem követendő példa! Aki ezt nem képes felfogni,… Tovább »

Liza baba👶 Mi vált be nekünk a legjobban, mit veszünk a babának? Első rész.❤

Kezdjük a hasfájással ami miatt 10 terméket ki próbáltunk. 😅 Kisebb nagyobb sikerrel… Ideig óráig minden hatott de véglegesen egy sablonos dolog oldotta meg a problémánkat: az idő. 😀   1. Espumisan cseppek: ezzel a termékkel nagyon megvoltunk elégedve mikor puki gondjai voltak a babának. Sajnos ha görcsöl a pici vagy nem tud kakilni akkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!