Tabuk nélkül: őszintén az anyaságról

Őszintén rólam mint anyáról. Első rész. ☺Anyai ösztönök és csecsemő gondozás. 😍

Ma az anyai ösztöneimről írok illetve arról, hogy én hogyan tanultam meg a kis csecsemőm gondozását. Ezt a bejegyzést, tavaly májusban írtam mikor Lizusom 3 hónapos volt. ♥   Anyai ösztönök:Az anyai ösztöneim első perctől jelentkeztek amint megtudtam, hogy babát várok. 5 hetes terhes voltam mikor kiderült s már akkor imádtam, ragaszkodtam hozzá. Sokat simiztem a… Tovább »

Hogyan legyél anya és nő? ❤ Avagy szakíts időt magadra!👸

Ennek a posztnak a célközönsége főleg a babás/kisgyermekes anyák, ezért nekik címezve fogalmaztam meg a bejegyzést! 🙂  Sajnos volt, hogy sok támadást és beszólást kaptam ezért fontosnak tartom elmondani, hogy minden amit a blogomba írok EGYÉNI VÉLEMÉNY ÉS SAJÁT ÉSZREVÉTEL/TAPASZTALAT!!! Nem szentírás, nem etalon, nem tananyag és nem követendő példa! Aki ezt nem képes felfogni,… Tovább »

Liza baba👶 Mi vált be nekünk a legjobban, mit veszünk a babának? Első rész.❤

Kezdjük a hasfájással ami miatt 10 terméket ki próbáltunk. 😅 Kisebb nagyobb sikerrel… Ideig óráig minden hatott de véglegesen egy sablonos dolog oldotta meg a problémánkat: az idő. 😀   1. Espumisan cseppek: ezzel a termékkel nagyon megvoltunk elégedve mikor puki gondjai voltak a babának. Sajnos ha görcsöl a pici vagy nem tud kakilni akkor… Tovább »

Helló anyatársak és leendő anyák!

A nevem Veronika, egy teljesen átlagos 24 éves édesanya vagyok. 🙂 Van egy 17 hónapos kislányom, Liza. Nem volt egyszerű terhességem és Liza sem volt egy “tankönyv baba”. Szeretném megosztani veletek a saját tapasztalataimat, örömömet, bánataimat, bukásaimat és talpraállásaimat! A blogomban olvashatóak lesznek majd interjúk más anyákkal és megosztom a saját véleményemet bizonyos termékekkel és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!